Gezocht! Een partner om mijn opleiding Lean Six Sigma te realiseren.

Passie

Zoals jullie wel weten is mijn passie altijd het gedrag van klanten en wat een organisatie nu daadwerkelijk nodig heeft om met de klant samen te werken, in dialoog te gaan en te ontwikkelen. In de kern is dit het continue verbeterproces van een organisatie. Nu kom ik in mijn opdrachten ook veel in aanraking met operational excellence, Lean Six Sigma of aanverwante trajecten.  Deze worden vaak helemaal vanuit het proces ingericht, terwijl het uitgangspunt volgens mij toch echt een optimale klantervaring zou moeten zijn. Zo snel en efficiënt mogelijk, dat wel, maar vanuit de klant.

Kennis uitbreiden

Ik zou graag mijn kennis en ervaring uitbreiden, want mijn huidige kennis is nog onvoldoende om ook de taal van de processen te spreken. Ik heb gezocht naar een ideale opleiding om mijn Green en Blackbelt voor Lean Six Sigma te halen. Als kleine zelfstandige ondernemer is dit echter best wel een grote investering (ondanks de belastingaftrek), want je moet het toch eerst verdienen.

Idee

Dus ik heb het volgende idee. In het kader van cocreatie en van elkaar leren en het continue verbeteren van onze organisaties, ben ik op zoek naar een bedrijf die mijn opleiding wil betalen. De opleiding duurt ongeveer 2 weken en kost ongeveer 7000 euro ex btw.  De belastingtechnische aftrek van de opleiding is hier niet in meegerekend. In ruil hiervoor kom ik 2 maanden lang 2 dagen per week een traject op het gebied van continue verbetering voor jullie doen. Ik breng al heel veel ervaring mee en het geeft jullie een unieke kans om zeer gericht een project te doen.

Interesse?

Bel op 06 24801439 of mail brigitte@profit-marketing.nl. Wellicht is een andere vorm voor jullie interessanter, ik bespreek het graag met je. Delen van deze oproep in je netwerk mag natuurlijk ook en graag.

Mijn linkedinprofiel vertelt je wat meer over mij: nl.linkedin.com/in/brigittedeleeuw/

Over Profit-Marketing
Brigitte de Leeuw is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en directeur van Profit-Marketing in Tilburg. Profit-Marketing is het bedrijf dat winst maakt voor uw onderneming door marketing en cross-channelmanagement. Zij heeft klanten als ING en Rabobank, maar werkt ook veel voor het MKB. De belangrijkste aandachtsgebieden van Brigitte de Leeuw zijn: Interim-management, marketing, communicatie, innovatie, designthinking, social media, coaching en trainingen.

Plaats een reactie