Superpromoter

De kracht van twitter

Overal zijn tegenwoordig geweldige voorbeelden te vinden over de kracht van social media, maar het leukste zijn toch de voorbeelden.

Vorige week zag ik de volgende tweet van Rijn Vogelaar voorbijkomen.

 

 

Mijn reactie hierop was:

 

 

Spontaan kreeg ik een DM met :”Bel me vrijdag eventjes, dan leg ik het een en ander uit.” Ik hoefde niet eens tot vrijdag te wachten, want donderdag kreeg ik al een telefoontje van Rijn. Vol enthousiasme legde hij uit dat ze met de social media analyzer hele interessante analyses hadden gemaakt.

http://www.blauw.com/nl/superpromoters/social-media-analyzer/social-media-analyzer/.

Meteen stelde hij ook voor om informatie met elkaar te delen. Na het een en ander uitgewisseld te hebben ging ik echt heel tevreden weer aan het werk. Ik kende Rijn van te voren niet, en hij mij ook niet. Behalve dat we elkaar volgden via twitter.  Met een simpele tweet, en een leuk telefoongesprek zijn we beiden weer een contact rijker.

Superpromoter

Vanochtend werd een groot pakket in de brievenbus gestopt. Het was het boek “de Superpromotor” van Rijn. Rijn ontving ons trendrapport in de mail. Zo makkelijk kan het dus zijn. Het boek ga ik van het weekend op mijn gemak eens lezen. Aangezien de superpromoter de personificatie is van de kracht van enthousiasme, hebben we dit vast deze week in de praktijk gebracht.

Advertenties

Over Profit-Marketing
Brigitte de Leeuw is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en directeur van Profit-Marketing in Tilburg. Profit-Marketing is het bedrijf dat winst maakt voor uw onderneming door marketing en cross-channelmanagement. Zij heeft klanten als ING en Rabobank, maar werkt ook veel voor het MKB. De belangrijkste aandachtsgebieden van Brigitte de Leeuw zijn: Interim-management, marketing, communicatie, innovatie, designthinking, social media, coaching en trainingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: