dag 1 in Brazilië

Schiphol

Vanochtend vroeg op Schiphol zag je al duidelijk hoe eigenwijs de groep mensen is met wie we op stap gaan. Waarom zou je je melden bij de groep ,die netjes op de verzamelplaats staat, als je zelf ook meteen kan doorlopen? Gelukkig zat iedereen op tijd in het vliegtuig.

De vliegreis, social media en de politiek

Twaalf uur vliegen met mensen die elkaar nog nauwelijks kennen levert veel gespreksstof op. Al snel kwamen we erachter dat veel mensen betrokken zijn bij de Politiek.

Wat meteen de volgende vraag opleverde:

Is het nu zo dat omdat mensen sociaal betrokken zijn ze de nieuwe media ontdekken en dit ook doorvertalen in de Politiek? Of is het zo dat veel politici de nieuwe media ontdekt hebben als goed middel en daarom zo geinteresseerd in social media?

Dit is maar 1 voorbeeld van de uitgebreide gesprekken die plaatsvonden.

Aankomst

We zijn uiteindelijk goed aangekomen in Brazilië. Het hotel is prima, alleen het nieuwe simkaartje werkt nog niet echt lekker. 5 mannen in de social media is nog geen garantie voor een goede netwerkverbinding. Gelukkig de de wifi in het hotel het prima. Morgen wordt dus nog een beetje aanmodderen met de tweets.

Om 8 uur hebben we al de eerste sessie, dat betekent van te voren ontbijten en daarna naar de grootste portal van Brazilië. Keep you mates posted.

Advertenties

Over Profit-Marketing
Brigitte de Leeuw is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en directeur van Profit-Marketing in Tilburg. Profit-Marketing is het bedrijf dat winst maakt voor uw onderneming door marketing en cross-channelmanagement. Zij heeft klanten als ING en Rabobank, maar werkt ook veel voor het MKB. De belangrijkste aandachtsgebieden van Brigitte de Leeuw zijn: Interim-management, marketing, communicatie, innovatie, designthinking, social media, coaching en trainingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: