Lezing starterscafé Rabobank Oost Betuwe

Starterscafé Rabobank Oost Betuwe

Rabobank Oost Betuwe organiseert op dinsdag 7 september 2010 het Starterscafé. Een inspirerende avond waar wij u bijpraten over actuele onderwerpen. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft u bovendien voldoende gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met collega-ondernemers. Reserveer de datum alvast in je agenda!

Ik neem je mee in de ontwikkelingen en trends op het gebied van sociale media en de virtuele wereld. Met de masterclasses virtueel ondernemen reik ik  je deze avond een toolkit om zelf aan de slag te gaan met sociale media en marketing.

Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom in café In Den Ommelanden aan de Rijksweg Noord 19 in Elst. Kijk voor een routebeschrijving op http://www.ommelanden-elst.nl. Het Starterscafé is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan op https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/oostbetuwe/forms/aanmeldformulier_starterscafe_rabobank_oost_betuwe_formulier

Kun je dinsdag 7 september niet aanwezig zijn? Zet dan het Starterscafé van dinsdag 7 december alvast in je agenda.

Graag tot ziens op dinsdag 7 september!

Advertentie

Over Profit-Marketing
Brigitte de Leeuw is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en directeur van Profit-Marketing in Tilburg. Profit-Marketing is het bedrijf dat winst maakt voor uw onderneming door marketing en cross-channelmanagement. Zij heeft klanten als ING en Rabobank, maar werkt ook veel voor het MKB. De belangrijkste aandachtsgebieden van Brigitte de Leeuw zijn: Interim-management, marketing, communicatie, innovatie, designthinking, social media, coaching en trainingen.

2 Responses to Lezing starterscafé Rabobank Oost Betuwe

  1. Pingback: Tweets that mention Lezing starterscafé Rabobank Oost Betuwe « Profit-Marketing -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: