Rabobank Starterscommunity

Rabobank Starterscommunity

Starterscommunity: alles voor startende ondernemers

Een ondernemingsplan schrijven, een netwerk opbouwen en uw bankzaken goed regelen. Als starter komt er heel wat op u af. Dan is het fijn als u ervaringen kunt delen met anderen. Daarom ontwikkelden een groot aantal lokale Rabobanken een platform waarop startende ondernemers en zzp’ers zichzelf kunnen presenteren, netwerken, en kennis delen over het starten van een onderneming: de Rabobank Starterscommunity.

Nuttige informatie en een uitgebreid netwerk

Verder vindt u bij de Starterscommunity nuttige tips en informatie uit uw omgeving. Zo bent u als starter of zzp’er op de hoogte van kansen bij u in de buurt. Ook kunt u er vragen stellen die door andere starters of bestaande ondernemingen worden beantwoord.

Advertenties

Over Profit-Marketing
Brigitte de Leeuw is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en directeur van Profit-Marketing in Tilburg. Profit-Marketing is het bedrijf dat winst maakt voor uw onderneming door marketing en cross-channelmanagement. Zij heeft klanten als ING en Rabobank, maar werkt ook veel voor het MKB. De belangrijkste aandachtsgebieden van Brigitte de Leeuw zijn: Interim-management, marketing, communicatie, innovatie, designthinking, social media, coaching en trainingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: